Bemutatkozás

Gyerekkorom óta a zene bűvöletében

Egy megbízható DJ esküvőre

DJ Sixbeats

 

Tudom, hogy elsősorban saját rendezvényed miatt vagy itt, de engedj meg egy rövid bemutatkozást arról, hogyan is hatotta és hatja át a zene az életem:

 • Gyerekkoromban otthon mindig zene szólt – ezért van az, hogy nem szeretem a csöndet ma sem. A zene az kell. Akkor bakelit és kazetta volt, ma már a digitális technika az úr. De a zene az ugyanaz – életem egyik legfontosabb része.
 • A családi bakelit gyűjteményt ma is mosolyogva forgatom, de a kötelező Neoton és Halász Judit lemezek közt felbukkant már egyik örök kedvencem, Sade több albuma is, de az akkor még meg nem értett Kraftwerk lemezre is élesen emlékszem.
 • A 90-es évek elején kezdtem el a zene iránti önálló érdeklődést. Testvéri hatásra Depeche Mode, Bonanza volt először fókuszban, majd fokozatosan figyeltem fel az akkor szárnyait bontogató eurodance stílusra, és ezzel párhuzamosan az USA-ban virágkorát élő Hip-Hop/Rap stílusára Snoop Dogg, Dr Dre, Warren G seggrázós bombáival. Az MTV elérhetővé válása pedig magával hozta a mainstream pop világával való alaposabb képbe kerülést is. Go west, ugye…
 • Ekkor kezdtek el gyűlni a kazettáim, jött az első “legális” pénzért másoltatás, érkezett a családba egy mai napig aktív, bár lassan már saját életet élő Technics hifi, és a középiskola első osztálybulijait már én tartottam.
 • A suli éveit áthatotta teljesen a zene: Kajárik Andrea csütörtök esti kívánságműsorának kötelező hallgatása, iskolai bulik, az MTV és VIVA napi szintű nyomon követése, az ipari mennyiségű kazettamásolás ismerősöknek vagy épp ismeretleneknek Ischlerekért, csokicsúcsokért cserébe, és persze az első saját CD az újsághordói fizetésemből…Scooter, mi más…:-).
 • A főiskolai éveken már inkább a bulizás volt fókuszban, na meg a kazettákról a CD-kre való átállás, és a változó és gyorsuló zenei világgal való lépéstartás.
 • A suli végén jöttek a fizetések, és végre a saját CD gyűjtemény, majd viszonylag hamar a zenei DVD-k beszerzése a házimozi teljes körű élvezetéhez. Közben ahol csak lehetett, megragadtam a lehetőséget a “zenefelelős” hálás vagy épp hálátlan szerepére házibulikon, síeléseken, egyéb közös programokon.
 • 2009-ben éreztem, tudatosabban, önállóan és magas minőségben szeretnék a DJ vonalra ráállni, és megragadtam a lehetőséget a céges rendezvényeken már komoly DJ technikával való szórakoztatásra. Céges bulik, csapatépítők, síelések sora fémjelezte ezt az időszakot.
 • 2012-re ért meg a saját felszerelés és az “üzletszerű” zenélés ötlete, és ennek megvalósítása is, saját, komplett felszereléssel, a zenei repertoár alapos kibővítésével, és persze a saját arculat és stílus alakítgatásával.
 • Ettől kezdve esküvők, céges-és privát bulik során bizonyíthatok – főállás mellett, de mindig elkötelezetten a minőségi szórakoztatás, a zenei naprakészség és összességében eme életre szóló szerelem mellett.
 • 2014-ben fordultam az online szolgáltatás-népszerűsítés felé: Facebook oldalam és ez a Weboldal saját munkám eredménye, míg a logót egy webdesign cég segítségével, saját ötletek alapján készíttettem el.
 • Ebben az évben már rendszeres zenélési lehetőségét ragadtam meg Baja egyik leghangulatosabb vízparti helyén, a Daniel’s Caféban, és sorra nyílnak az új lehetőségek esküvő, borfesztivál, Halloween party, és várhatóan sok egyéb program formájában. Remélem, a Te rendezvényeddel is bővül a sor!

Egy régi szerelem, egy régi hobbi, amelyet minden eddiginél jobban élhetek most meg – légy ebben partnerem, engedd, hogy szórakoztassalak!

 

Köszönöm a bizalmad!

 

Sipos Szabi / Sixbeats