Esküvő referenciák

Ajánlások és fotók esküvőkről, ahol én lehettem a DJ 🙂

Az elmúlt években 30-nál is több esküvőn biztosítottam a hangosítást, háttérzenét, és persze a bulit – az alábbiakban néhány referenciát találsz, de kérésre bőven tudok még küldeni többet is!

Denise és Kolos

“Nagyon szépen köszönjük a profi munkát, szuper jó volt a zenei rész, köszönjük!!! Nagyon sokan dicsértek! ?

A legjobb dj-t találtuk meg!:) Téged fogunk ajánlani mindenkinek! Pont tegnap írta egy barátnőm, hogy a dj tökéletes választás volt!:))”

 

Edina és Balázs

“Szabolcsot egy nagyon kedves barátnőm ajánlotta, amikor DJ-t kerestünk az esküvőnkre és egy pillanatra se bántuk meg, sőt, nagyon örülünk, hogy Őt bíztuk meg! Az első pillanattól teljes volt az egyetértés Szabolccsal a tekintetben, hogy mit nem szeretnénk hallani az este folyamán és az is gyorsan körvonalazódott, hogy a klasszikus „lagzi” helyett mi inkább egy igazi „bulit” szeretnénk. Szabolcs a vacsora alatt, illetve az egész este folyamán, egészen hajnal 4-ig játszotta a vendégek és az általunk előre összegyűjtött számokat, de gyorsan teljesítette az este folyamán felmerült ad hoc igényeket is. Szuper lett a buli, mindenki táncolt, úgy tudta összeállítani az este zenei tartalmát, hogy valahogy azok is jól érezhették magukat, akik a 80-as évek zenéjét szeretik és azok is, akik inkább a modernebb irányzatokat. Azt viszont csak ő tudja, hogy ezt hogyan tudta megoldani…? Nekünk az volt a lényeg, hogy minden vendégünk jól érezze megát és ez maximálisan teljesült is, amiben Szabolcsnak kiemelkedő szerepe volt. Köszönjük! Reméljük, ott leszel majd az ezüstlakodalmunkon (vagyis ezüstbulinkon ) is! ?

 

Andi és Dani

“Szabit régi barátunkként kértük fel arra, hogy a szertartástól a kerti pikniken át az esti buliig tegye emlékezetesebbé azt a gyönyörű nyári napot, és ő mindent megtett azért, hogy mi, a családunk, barátaink talán a vártnál is nagyobb örömmel emlékezzenek majd erre az alkalomra. A hangulat remek volt, és mi előrelátóan az esti bulira már nem is hívtunk fotóst…:-)

Éva és Zoli

“Szabi életünk legemlékezetesebb napján életünk legjobb buliját hozta össze. Legmesszebbmenőkig figyelembe vette kéréseinket, minden eszement ötletünket megvalósította, ugyanakkor buli közben is remekül improvizált. Technikailag végig profi volt, és a hely adottságait is maximálisan figyelembe vette, sőt előremutató ötletekkel segítette az előrehaladást”

Tünde és Chris

“Szabi 12 órán át biztosította a zenét, a vendégek fogadásától a szertartáson át a borkóstolón, vacsorán keresztül a hajnalig tartó buliig. Zeneileg maximálisan figyelembe vette a tényt, hogy nemzetközi közönségről van szó. Felkészült, sok zenei stílusban otthon levő, figyelmes és alapos DJ-ként csak ajánlani tudjuk! ”

 

Hozzászólások lezárva.