Esküvő referenciák

Ajánlások és fotók esküvőkről, ahol én lehettem a DJ 🙂

Denise és Kolos – 2016. augusztus

“Nagyon szépen köszönjük a profi munkát, szuper jó volt a zenei rész, köszönjük!!! Nagyon sokan dicsértek! 😊

A legjobb dj-t találtuk meg!:) Téged fogunk ajánlani mindenkinek! Pont tegnap írta egy barátnőm, hogy a dj tökéletes választás volt!:))”

 

Edina és Balázs – 2016. április

“Szabolcsot egy nagyon kedves barátnőm ajánlotta, amikor DJ-t kerestünk az esküvőnkre és egy pillanatra se bántuk meg, sőt, nagyon örülünk, hogy Őt bíztuk meg! Az első pillanattól teljes volt az egyetértés Szabolccsal a tekintetben, hogy mit nem szeretnénk hallani az este folyamán és az is gyorsan körvonalazódott, hogy a klasszikus „lagzi” helyett mi inkább egy igazi „bulit” szeretnénk. Szabolcs a vacsora alatt, illetve az egész este folyamán, egészen hajnal 4-ig játszotta a vendégek és az általunk előre összegyűjtött számokat, de gyorsan teljesítette az este folyamán felmerült ad hoc igényeket is. Szuper lett a buli, mindenki táncolt, úgy tudta összeállítani az este zenei tartalmát, hogy valahogy azok is jól érezhették magukat, akik a 80-as évek zenéjét szeretik és azok is, akik inkább a modernebb irányzatokat. Azt viszont csak ő tudja, hogy ezt hogyan tudta megoldani…🙂 Nekünk az volt a lényeg, hogy minden vendégünk jól érezze megát és ez maximálisan teljesült is, amiben Szabolcsnak kiemelkedő szerepe volt. Köszönjük! Reméljük, ott leszel majd az ezüstlakodalmunkon (vagyis ezüstbulinkon ) is! 🙂

 

Andi és Dani – 2014. augusztus

“Szabit régi barátunkként kértük fel arra, hogy a szertartástól a kerti pikniken át az esti buliig tegye emlékezetesebbé azt a gyönyörű nyári napot, és ő mindent megtett azért, hogy mi, a családunk, barátaink talán a vártnál is nagyobb örömmel emlékezzenek majd erre az alkalomra. A hangulat remek volt, és mi előrelátóan az esti bulira már nem is hívtunk fotóst…:-)

Éva és Zoli – 2013.szeptember

“Szabi életünk legemlékezetesebb napján életünk legjobb buliját hozta össze. Legmesszebbmenőkig figyelembe vette kéréseinket, minden eszement ötletünket megvalósította, ugyanakkor buli közben is remekül improvizált. Technikailag végig profi volt, és a hely adottságait is maximálisan figyelembe vette, sőt előremutató ötletekkel segítette az előrehaladást”

Tünde és Chris – 2012.szeptember

“Szabi 12 órán át biztosította a zenét, a vendégek fogadásától a szertartáson át a borkóstolón, vacsorán keresztül a hajnalig tartó buliig. Zeneileg maximálisan figyelembe vette a tényt, hogy nemzetközi közönségről van szó. Felkészült, sok zenei stílusban otthon levő, figyelmes és alapos DJ-ként csak ajánlani tudjuk! ”

 

Hozzászólások lezárva.